PLATSBYGGD GARDEROB STOCKHOLM

platsbyggd garderob

Det är inte alla rum som lämpar sig för färdiga garderober i standardmått. I äldre bostäder, villor och radhus kan det vara mer fördelaktigt att välja en platsbyggd garderob. En platsbyggd garderob kan anpassas efter dina specifika behov och rummets utseende, och kan byggas på ett stilfullt sätt i vilket rum som helst, med hjälp av kreativitet och skicklighet. Och det är där vi kommer in.

ANLITA EN SKICKLIG SNICKARE FÖR PLATSBYGGD GARDEROB

Våra erfarna snickare hjälper dig att skapa garderober där du behöver dem. Vi står vid din sida från mätning och planering till färdigställande av dina nya garderober. Genom att anlita en snickare garanterar vi en professionell utförande av arbetet, som dessutom kan subventioneras med ROT-avdraget.

Så går det till

När du väljer en platsbyggd garderob börjar vi med att fastställa hur mycket utrymme du behöver. Vi tar också hänsyn till hur mycket golvyta garderoben får ta upp. Det fantastiska med platsbyggda garderober är att de inte behöver vara rektangulära; de kan följa rummet, till exempel i hörn eller längs rundade väggar. Det ger oss möjlighet att skapa en garderob som smälter in naturligt i rummet och blir en integrerad del av det. När ritningarna är klara får du ett förslag på utförande och en offert med ett fast pris. Självklart kan vi också bygga enligt dina egna ritningar och specifika önskemål.

platsbyggd garderob

Vanliga frågor om snickare i Stockholm

En platsbyggd garderob byggd av en snickare tenderar att vara något dyrare än att köpa en garderob i standardmått. Men kostnaden kompenseras väl av den ökade funktionaliteten och framför allt av hur väl den platsbyggda garderoben passar in i rummet. Kom också ihåg att du kan dra av 30% av arbetskostnaden genom ROT-avdraget.

Det optimala för platsbyggda garderober är att placera dem i utrymmen som annars är svåra att använda, som små vrår eller delar av rummet med många vinklar. Generellt sett är det också fördelaktigt att placera garderober så långt bort från fönster som möjligt, och samma gäller för platsbyggda garderober.

Absolut, det är fullt möjligt att installera belysning i en platsbyggd garderob. Vi kan dra in el och montera armatur för garderobsbelysning utan problem. Det finns olika alternativ, såsom vanligt ljus med en av- och på-knapp eller en ljuslist med en sensor som tänds när du öppnar garderobsdörren.