BYGGA ALTAN STOCKHOLM

Om du letar efter professionell hjälp för att bygga en altan i Stockholm, kan vi på Dtae Bygg erbjuda dig högkvalitativt snickeriarbete och smidig kommunikation genom hela processen. Vårt företag är stolt över att leverera utmärkt arbete till det bästa priset. Vi förstår vikten av att hitta rätt balans mellan kvalitet och kostnad när man väljer en entreprenör för sitt projekt, och med oss kan du vara säker på att få en konkurrenskraftig prissättning utan att kompromissa på resultatet.

Varför välja oss för att bygga din altan?

Vi är stolta över att erbjuda en hög standard av hantverk, från planering och design till slutlig byggnation. Vårt mål är alltid att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, vilket återspeglas i de positiva recensioner vi har fått från våra nöjda kunder på plattformar som Reco. Vi strävar efter att leverera arbete av högsta kvalitet och se till att du som kund blir nöjd.
En altan kan utformas på olika sätt, från ett enkelt trädäck till ett exklusivt uterum komplett med räcken, markiser, utekök och mycket mer. Vi är redo att utforska möjligheterna och hjälpa dig att skapa din drömaltan, från funktion till materialval. Vi lägger stor vikt vid att förstå dina behov och önskemål som kund för att säkerställa att du får valuta för pengarna. Därför håller vi regelbunden kontakt både före och efter arbetets genomförande för att säkerställa att vi uppfyller dina förväntningar.

golvlaggning

Erfarna Snickare i Stockholm för Små Reparationer och Stora Renoveringsprojekt

Oavsett om det handlar om små reparationer eller större renoveringsprojekt, så ser våra duktiga snickare i Stockholm fram emot att hjälpa dig. Vi kan bistå med inspiration, planering och utförande av ditt projekt. Eftersom vi har olika hantverksgrupper inom Dtae bygg kan vi effektivt samordna och leverera högkvalitativa resultat i Stockholm. Vårt team på Dtae bygg har omfattande erfarenhet av renoveringar av lägenheter, hus och tillbyggnader. Vi är redo att hjälpa dig med allt från att montera en garderob eller byta socklar, till att installera ett nytt kök eller bygga en trall.

renovering
renovering
golvlaggning
golvlaggning

ALTANBYGGE

När du kontaktar oss för att planera altanbygget kommer vi först att boka in ett möte där vi besöker dig för att undersöka möjligheterna att bygga en altan. Vi tar hänsyn till olika faktorer, som optimal placering för att dra nytta av solljusets riktning. Om altanen ska byggas på marknivå eller högre upp är en viktig övervägning. I det senare fallet kan vi hjälpa till med att ansöka om bygglov om det behövs. Dessutom kommer vi att behöva gjuta plintar som altanen kan vila på.


När vi har all nödvändig information kan vi sammanställa ett förslag för altanens design och ge dig en offert med ett fast pris. Om du väljer att anlita oss för arbetet kommer vi att påbörja projektet utan onödiga förseningar.


Förberedelserna inför altanbygget inkluderar att se till att marken är fri från ogräs och sly. Därefter läggs en markduk ut och täcks med singel. För en altan på marknivå kan stenplattor användas som underlag, men för en upphöjd altan kommer vi att gjuta betongplintar. Sedan är vi redo att påbörja själva altanbygget.


Beroende på altanens höjd och om den inkluderar ett tak kan det vara nödvändigt att ansöka om bygglov. Att få bygglov för en altan är oftast relativt enkelt, och vi hjälper gärna till med att fylla i bygglovsansökan.

logoo

Kontakta oss

Här är några vanliga frågor om att bygga en altan som vi kan hjälpa dig med

Vanligtvis byggs altaner med tryckimpregnerat virke, vilket är mer motståndskraftigt mot röta och lämpar sig väl för utomhusmiljöer i det svenska klimatet. Furu är det vanligaste träslaget, men det finns också alternativ som teak, mahogny och ek.

En altan på marknivå kan vara hur stor som helst. Om du planerar att bygga en upphöjd altan är det viktigt att den harmoniserar med husets proportioner. Om altanen är högre än 0,6 meter kan det krävas bygglov. Det är möjligt att bygga en altan med tak och räcken eller till och med glasning, vilket i princip skapar ett extra rum. Detta kan dock kräva bygglov och måste vara förenligt med detaljplanen för området där du bor.

Om du vill inkludera en pool, badtunna eller utekök i din altan kan vi planera för det från början. Det är också möjligt att integrera dessa funktioner i en befintlig altan, men det är smidigast att planera det i förväg. Om du önskar en pool eller badtunna måste vi ta hänsyn till träets kvalitet och dess förmåga att tåla fukt. Vi kan också hjälpa till med att slipa en äldre altan om du behöver fräscha upp den.